Kup europskih prvaka u baseballu: Karlovčani na pragu finala nakon pobjede nad Rusima (Olimpija – North Stars 9:7!)

Odlični Gales s karlovačke i zaista sjajni Toropov s moskovske strane, u potpunosti su zatvorili suparničke napadače, sve do posljednjeg napada North Starsa, u kojima su prva dva igrača osvojila baze. Drama na vrhuncu, ulazi zamjenski bacač Zdelar i uz glasnu podršku s tribina izbacuje tri Rusa zaredom za kraj susreta i vrlo važnu pobjedu.

U jutarnjem ogledu slovački Angels Trnava svladali su poljsku momčad Buks Gepardy Zory sa 10:7. U srijedu su Karlovčani slobodni, u 11 sati sastaju se North Stars (Rusija) – Buks Gepardy (Poljska), a u 17 sati Angels Trnava (Slovačka) i Kaunas Lituanica (Litva).

U četvrtak – ogled za finale. U 17 sati Olimpija se sastaje sa Slovacima i pobjedom bi definitivno osigurala subotnje finale, a to bi značilo i prigodu da u petak, u susretu s Poljacima, prvotimci mogu dobiti prijeko potreban odmor prije finala.

Spomenimo i kako su danas u karlovačkom lineupu igrali Horvatić, Vukovich Jr., Gales, Nenadić, Vukmirović, D. Karin (Brozinić, Gojković), Latković, P. Karin i Sertić. Osam izmjena odbacao je Gales, a susret zaključio Zdelar.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest