Prekrasan početak Riječnog kina uz Karlovačko uz prepuno Foginovo i puno dobre zabave uz film, glazbu i luftiće

– Film je odličan. Ma cijelo Riječno kino i atmosfera na Foginovom Kupalištu me ugodno iznenadila. S obzirom da ove godine sve traje čak šest vikenda, i sljedeći vikend sam zasigurno tu, izjavio je jedan od gledatelja, Karlo Zanki. Večer je zaključena izvrsnim nastupom karlovačkog banda, Dado i Kajdanke uz hitove Franka Zappe, The Allman Brothers Banda, Derreck Trucks Banda i dr.

Organizatori, poduzeće Turbing d.o.o. i Kinoklub Karlovac  itekako su zadovoljni ovogodišnjim početkom, no vremena za uživanje zapravo nemaju, s obzirom da im je pogled već usmjeren na organizaciju sljedećeg filmskog, ali i kazališnog vikenda. Naime, u petak je na repertoaru dokumentarna komedija “Gangster te voli”, a publici na Foginovom pridružit će se i ekipa filma, redatelj Nebojša Slijepčević i producentica Vanja Jambrović koji će uoči filma, u 20 sati održati i mali filmski razgovor sa svim zainteresiranima.

Subotnja večer u 20 sati započinje novitetom Riječnog kina, turnirom u PlayStation-u. Oni željni nogometne akcije nadmetat će se u igrici Fifa 2012. Za najbolje, generalni pokrovitelj, Karlovačka pivovara osigurao je vrijedne nagrade. U 21.30 na rasporedu je film Sedam psihopata, čija je glavna zvijezda Colin Farrel, a večer će zaključiti popularni karlovački bend Downcast Art.

U okviru posebnog segmenta Riječnog kina koji se brendirao nazivom Riječno kino za djecu, Foginovo kupalište će u nedjelju navečer postati i kazališna pozornica. U 20 sati na repertoaru je kazališna predstava za djecu Gradskog kazališta Zorin dom, “Najbolji prijatelji”.

Kako je bilo prve večeri možete pogledati i na videu vrijedne mlade filmske ekipe (https://vimeo.com/70299541).

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest