Ako će poštovati volju građana, gradonačelnik Jelić će se vrlo skoro voziti u Volkswagenovom Passatu

Građani su izabrali… valjda. Damir Jelić, neposredno izabrani gradonačelnik grada Karlovca tijekom nastavka mandata morat će se voziti u Volkswagenovom modelu Passat. Tako su mu, naime, u svega jedan dan od objave ankete na službenim stranicama Grada, a potom uz nesebičnu pomoć KAportala koji je ovu anketu promovirao, sugerirali građani Karlovca. Oni će na isto tako nesebičan način svojim novcima platiti prinovu u voznom parku gradske uprave pa se nadamo da će i gradonačelnik, kad je već pitao za mišljenje, to i uvažiti.

Jučer je KAportal prenio vijest o anketi, i to kad je na njoj glasovalo tek pet posjetitelja gradske stranice. U nepunih 20 sati, svoj glasna anketi je dalo čak 1.995 posjetitelja što dovoljno govori o interesu građana da sudjeluju u sličnim odlukama gradske vlasti, dok je Passat dobio ogromnih 82 posto glasova.

Ako se odluči za volju građana, Jelić će se voziti u limuzini renomiranog njemačkog proizvođača koji košta od 200 do 300 tisuća kuna. Novi bi automobil trebao zamijeniti stari Volvo iz 1999. godine koji je za svog gradonačelničkog mandata kupio tadašnji gradonačelnik Branko Vukelić. Održavanje Volva iz godine u godinu postalo je preskupo, a sam je automobil, ocijenjeno je u gradskoj upravi, postao nedovoljno siguran, pa su sugerirali kupnju novog vozila.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest