Polako niče šatorski grad na Korani: I ove godine razni “nepivski” sadržaji, Obrtnički sajam, Gastro, izložba frizura…

Polako niče šatorski grad na obali Korane na koji će se u petak navečer ponovno uliti karlovačka “peta rijeka”, rijeka piva i pivopija. Pripreme su u tijeku dok će karlovačka pivarijada i ove će godine imati i brojne dodatne sadržaje, među njima i Obrtnički sajam koji će doživjeti svoje deseto izdanje. Kako su danas najavili predstavnici Obrtničke komore Karlovačke županije, sajam će biti otvoren u subotu 31. kolovoza u 10 sati, dok će na njemu biti 41 izlagač.

– Svoju će djelatnost na sajmu promovirati 23 obrtnika iz Karlovačke županije, po jedan iz Primorsko – goranske i Osječko – baranjske, dva iz Zagrebačke dok je gost i Obrtnička komora Istarske županije. Predstavit će se i tri izlagača iz Slovenije, rekao je predsjednik OK Darko Stanković.

Obrtnički sajam ugostit će i dvije manifestacije. Desetu Gastro izložbu u utorak 3. r ujna, te Reviju frizura u organizaciji Ceha frizera. Gastro izložba obuhvatit će ponudu deset ponajboljih restorana u Karlovačkoj županiji dok će degustacije za posjetitelje biti besplatne.

– Nadam se da ćemo pokazati da spadamo u vrh gastronomije i da će svi naši gosti biti zadovoljni, rekao je Stanković. Na Gastru će se predstaviti restorani DP i Zeleni kut iz Zvečaja, Tempo, Lovački rog, Žganjer, Vinski, Kvaka i Dolce vita iz Karlovca, Gradina iz Josipdola i Mirjana iz Rastoka.

Svaki obrtnik koji je htio nastupiti na sajmu dobio je do 12 četvornih metara prostora besplatno, dok će oni koji svoje proizvode na sajmu i prodavati, to morati platiti po cjeniku.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest