Karlovačkom tattoo majstoru Luki Feriću – Luxu prvo mjesto na konvenciji u Sarajevu

Tattoo majstori iz cijelog svijeta, među njima i Karlovčani Luka Ferić i Marko Višnić okupili su se proteklih dana, točnije od 23. do 25. kolovoza, u Sarajevu na međunarodnoj tattoo konvenciji, prvoj takvog tipa održanoj u Bosni i Hercegovini.

Da svi ljubitelji tetovaža mogu uslugu na najvišoj razini dobiti u našem gradu Karlovčani su još jednom pokazali u izuzetno jakoj konkurenciji i pred stručnim žirijem u kojem je bio i jedan od najpoznatijih svjetskih tattoo majstora, Rus Pavel Angel.

U svim kategorijama u kojima su nastupali Luka i Marko su dobili lijepe pohvale i priznanja za svoj rad, a posebno se to odnosi na kategoriju “Best of color”, odnosno za najbolju tetovažu u boji.

U toj kategoriji upravo je Karlovčanin Luka Ferić – Lux osvojio prvo mjesto te potvrdio da je među najboljim tattoo majstorima, ne samo u Hrvatskoj, već i daleko šire od granica “lijepe naše”.

Pobjeda u konkurenciji dvadesetak svjetskih tattoo majstora i pred žirijem najeminentijih imena iz ovog područja, slobodno se može reći, umjetnosti, svakako je izniman uspjeh.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest