Momčadsko prvenstvo Hrvatske do 14 godina: Ogulinci nadigrali Karlovčane u svih devet mečeva

Na ogulinskim teniskim terenima danas je odigran susret momčadskog prvenstva Hrvatske do 14 godina. Za prvaka Karlovačke županije igrali su TK Ogulin i TK Karlovac. Mladi Ogulinci i Ogulinke i više nego uvjerljivo su pobijedili vršnjake iz Karlovca s maksimalnim rezultatom od 9:0, poklonivši gostima iz županijske metropole samo jedan set u 9 mečeva!

Već u srijedu, 28. kolovoza, momčad TK Ogulin igra u Ogulinu protiv TK Samobora za prvaka Središnje Hrvatske.

Pojedinačni rezultati: Martina Bokulić – Magdalena Lenard 6:0, 6:0 Franka Sindičić – Leonarda Došen 6:2, 6:0 Klara Meašić – Dora Vidaković 4:6, 6:1, 6:1 Ivan Karlo Ban – Fran – Vlašić 6:0, 6:0 Marko Filipović – Eric Žgela 6:2, 6:1 Saša Vukas – Lovro Azinović 6:0, 6:1 Ženski par: Bokulić, Ivošević – Došen, Vidaković 6:0, 6:1 Muški par: Roko Stipetić, Ban – Azinović, Žgela 6:4, 6:3 Mix par: Sabljak, Vukas – Lenard, Vlašić 6:0, 6:1

OSTALE VIJESTI IZ OGULINSKOG TENISA

Ante Pavić odličan u Winnipegu Najbolji ogulinski tenisač Ante Pavić igrao je u sklopu svoje američko-kanadske turneje  na još jednom turniru u Kanadi, u Winnipegu, gdje je postigao svoje najbolje rezultate. Iako je bio sedmi nositelj, s nizom pobjeda stigao je do samog finala, u kojem je tijesno, u 3 seta, izgubio od Australca John Patrick Smitha sa 3:6, 6:4, 6:3. Najvažniju pobjedu ostvario je u četvrtfinalu protiv najveće nade kanadskog tenisa, Filipa Pelliwa, koji je rangiran na 279. mjestu ATP svjetske rang liste, sa 4:6, 6:1, 6:4. U paru sa domaćim igračem Milanom Pokrajcem Ante Pavić je bio prvi nositelj, što su i opravdali pobjedom na turniru,  a u finalu su pobijedili kanadsko-australsku kombinaciju Peliwo-Sofaer sa 6:0, 4:6, 13:11. Ante Pavić je tako nastupajući na više turnira po SAD i Kanadi, osvojio dosta bodova, kako u singlu, tako i u paru, za napredak na svjetskoj rang listi.

Ivan Karlo Ban prvi u Karlovcu Prvak Hrvatske do 10 godina, mladi tenisač Ogulina Ivan Karlo Ban, odlično igra na Otvorenom prvenstvu Karlovca do 12 godina. U paru sa Žeželjom iz Zeline osvojio je 1. mjesto, a u singlu je nanizavši sve pobjede, stigao do finala, u kojem je pobijedio Bikolu Žeželja iz Zlatara sa 2:6, 7:5, 6:4.

Martina Bokulić pobjednica u Sesvetama Odlično je igrala i Martina Bokulić iz TK Ogulin na Otvorenom prvenstvu Sesveta do 14 godina. Martina je također osvojila prvo mjesto, pobijedivši u finalu Lanu Šipek iz Ploča sa 6:0, 3:6, 6:1.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest