LED-ovci još jednom oduševili pretvaranjem zapuštene “Kafeterije” u plesni podij – partija se i večeras

foto: Filip Trezner

Dobra volja, maštovitost i originalnost jači su od svega. Članovi LED-a pokazali su to sinoć (pa sve do sitnih sati jutros) pretvarajući jedini preostali dio nekadašnjeg hotela Korana, zapuštenu kafeteriju, u plesnu pozornicu. Sve je iskoristivo, jasna je poruka ove večeri, a umjesto kukanja, dok se čeka na konačno rješenje, sve se može iskoristiti i kao prostor za zabavu i urbanu kulturu.

Polusrušena kafeterija tako se pretvorila u mjesto za partijanje, prvenstveno zahvaljujući sjajnim LED-ovcima, a uz potporu Turističke zajednice grada Karlovca, vlasnika prostora Lana Commercea, odnosno Nikole Hanžela te Čistoće i Javne vatrogasne postrojbe koji su pomogli pri čišćenju i uređivanju prostora kako bi bio siguran za sve partijanere. Iako bismo voljeli kafeteriju i cijelo okruženje vidjeti uređene što prije, svakako svi zaslužuju čestitke na zornom pokazivanju kako i “ruševina” može postati sjajno mjesto za zabavu i malo središte gradske scene.

Jučer su sretne i zadovoljne posjetitelje zabavljali Omen, Reversed Sentence, Nec i jedan od “dobrih duhova” sve aktivnije i kvalitenije karlovačke urbane scene Vedran Božić aka _prototype. Slično će biti i večeras. Zabava počinje u 22 sata, potrajat će do 4 ujutro, one koji nisu svratili sinoć, a željeli bi to učiniti večeras svakako pozivamo da to i učine, a čekaju ih i neka zanimljiva “scenografska” iznenađenja!

Inače, večeras će posjetitelje zabavljati DJ-i Hagee, Pero Despero, Naos i Dots.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest