Brdski biciklizam: Puškariću brončano odličje, Petru Basti prva pobjeda

BBK Grožnjan je bio domaćin posljednje utrke u brdskom biciklizmu za Kup Hrvatske u disciplini kros. Okupilo se preko 100 natjecatelja iz svih dijelova Hrvatske i Slovenije.

Svoj posljednji nastup ove godine u istoj disciplini odradili su i natjecatelji BBK T-Rex-a iz Karlovca. Na vrlo zanimljivoj i atraktivnoj stazi “Trexi” su se odlično snašli te osvojili dva odličja u dvije kategorije. Najmlađi član T-Rexa, Petar Basta, ostvario je svoju prvu pobjedu u kategoriji početnika do devet godina.

– Vjerujemo da je ovo samo prva pobjeda u nizu koje će Petar još ostvariti – ističe Denis Tomašić, predsjednik karlovačkih “Trexijevaca”

U kategoriji sport, odličnu utrku odvozio je Srđan Puškarić te se plasirao na 3. mjesto s osvojenim brončanim odličjem. U istoj kategoriji vozio je i Mario Podrebarac koji je utrku završio na 7. mjestu. Boris Basta također je bio vrlo dobar, u kategoriji master B gdje se plasirao na 4. mjesto. U kategoriji master A nastupio je još i Denis Tomašić te utrku završio na 10. mjestu.

Za sami kraj tj. zatvaranje sezone, predviđena su još dva “mountain bike” maratona, Crikvenica po prvi puta, te već tradicionalna Parenzana.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest