Sjajna sezona – karlovački bejzbolaši nakon državnog prvenstva osvojili i srednjeeuropsku Interligu

U posljednjoj izmjeni home run udara Branko Nenadić na oduševljenje publike i Karlovčani ponovno vode 6:5. Posljednji splitski napad nije prošao bez novih uzbuđenja – napunili su Splićani baze s tek jednim izbačenim igračem, no s dva “strike outa” odlični Gales riješio je susret u karlovačku korist!

U ogledu za 3. mjesto Apollo iz Bratislave lako je svladao Angelse iz Trnave sa 10:0. Kruno Gojković proglašen je MVP igračem finalnog turnira Interlige, Slobodan Gales za najboljeg bacača, a najbolji udarač je Ivan Račić iz splitske Nade.

Baseball sezona završava u naredna dva tjedna utakmicama Hrvatskog kupa. Narednog vikenda na rasporedu su polufinalni turniri, a domaćin jednog od njih je i Karlovac.

Kako je Novi Zagreb odustao od natjecanja, u Karlovcu će se za dva mjesta boriti samo tri momčadi – Olimpija 83, Sisak i varaždinska Vindija. U ovoj konkurenciji zaista ne treba ni najmanje sumnjati u plasman Karlovčana na završni turnir. Na drugom turniru u Zadru apsolutni favoriti su splitska Nada i Zagreb, a uz njih igraju i domaćin Donat te zagrebačka Medvednica.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest