Detalji zločina: Ubojica je Dejanu razrezao vrat, a potom izbo Alvinova prsa – pomahnitalog napadača savladao zaštitar

U svađi zbog djevojke, izgubljena su tri života, ubijenih Dejana V.(20) i Alvina H.(23), te njihova krvnika Boška Š.(21), na parkiralištu vojnićkog noćnog kluba Heart, u subotnjoj večeri.

Fatalna djevojka iz Vrginmosta, naravno, nije mogla utjecati na tijek događanja kobnih trenutaka, no ono što je sigurno, jest da je zbog nje uzavrela krv mladih Vrginmošćana. Iako na terenu ljudi ne propuštaju napomenuti kako je ubojica domaći Srbin, a da su ubijeni doseljeni Hrvati iz BiH, bolesna ljubomora jedini je motiv stravičnog zločina.

Od očevidaca doznajemo detalje brutalnog napada. Prema njihovom svjedočenju, Boško je prvo nožem zarezao vrat Dejana V. koji je, krvareći i prizivajući pomoć, uspio doći do samog ulaza u kafić, a potom se obračunao s nenaoružanim Alvinom.

Jedan svjedok je rekao da ga je više puta ubo u trbušnu šupljinu, te mu onda, dok je bio na tlu, zadao posljednji, vjerojatno smrtonosni ubod. Dok su njegove žrtve umirale, Dejan na rukama šokiranih gostiju na vratima lokala, a Alvin na asfaltu parkirališta, sumanutog krvnika svladao je zaštitar Hearta, koji je ubojici iz ruku izbio nož, te mu, kaže svjedok, slomio obje ruke i tako ga zadržao do dolaska policije.

Ubojica je prepraćen i ispitan kod Županijskog državnog odvjetnika,  dok će, kako saznajemo, u pritvor u karlovačkom zatvoru biti prepraćen tek sutra prijepodne. Tada će mu najvjerojatnije biti određen pritvor od 30 dana.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest