Svjedok tragedije u Vojišnici: Sve je bilo munjevito, Dejan je umro odmah, Alvin je nožem dobio dvaput u leđa

Jakšić je vlasnik kluba ispred kojeg se dogodio masakr

Josip Jakšić, suvlasnik kafića Heart u Vojišnici, neposredni je svjedok subotnjeg krvoprolića koje se dogodilo na parkiralištu ispred objekta. Za Slobodnu Dalmaciju ispričao je kako je s prijateljem pokušao spriječiti sukob koji je završio u krvi, smrću Alvina Horvatića i Dejana Vučkovića, a njihova vršnjaka Boška Šapića pretvorio u okrutnog ubojicu.

– Sjedio sam kraj prozora i čekao goste, jer sam tu večer radio. Alvin je došao u kafić sam i naručio piće. Kad je vidio da dolazi Boško iz smjera Vojnića krenuo je van. U isto vrijeme se pogodilo da iz smjera Vrginmosta dolazi njegov prijatelj Dejan Vučković s još dva prijatelja. Svi su se okupili oko auta u kojem su bili Boško i ta cura i počelo je neko naguravanje. Pozvao sam prijatelja da ih idemo smiriti, kako sukob ne bi eskalirao i pokvario večer – svjedoči Josip Jakšić Slobodnoj Dalmaciji.

Ipak, sve se odigralo munjevitom brzinom, pa Jakšić nije stigao reagirati.

– U tom trenutku već je prilazio Dejan i vikao zovite hitnu, držeći se rukom za vrat te je pao na prvoj stepenici. Povukao sam ga pred objekt i posjeo tek tada sam vidio da mu krv šiklja iz vrata. Požurio sam mu staviti tufer iz prve pomoći, ali bilo je kasno, umro je  odmah. Liječnik je rekao da mu ni on ne bi mogao pomoći, jer je ozljeda bila preteška – prisjeća se Jakšić.

– Za to vrijeme Boško je triput zabio nož u prsa Alvinu, a kada se ovaj okrenuo i krenuo prema kafiću, ubo ga je još dvaput u leđa. Moj prijatelj mu je izbio nož, radilo se o džepnom nožu oštrice kojih 10 cm, “sfrkao” mu ruke, oborio na pod i tako smo čekali policiju koju sam pozvao – posvjedočio je Jakšić dodajući da su se prijatelji koji su došli s Vučkovićem nakon toga razbježali.

KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest