Počeo s radom DugaResa.net – lokalni informativni portal Duge Rese i četiriju okolnih općina

. S obzirom na prve reakcije čitatelja, izgleda da smo pogodili da je potreban novi medij koji će neopterećen dnevnopolitičkim zbivanjima na zanimljiv i afirmativan način pratiti život građana Duge Rese i općina koje su nekad bile u njezinom sastavu, a sada djeluju kao zasebne jedinice lokalne samouprave.

Naime, analizirajući posjećenost primjetili smo da svim čitateljima KAportala nije toliko zanimljiv sadržaj koji se odnosi na ovaj dio županije, te da ne možemo putem KAportala na adekvatan način ući u domove Dugorešana i mještana okolnih općina koji su svakako zaslužili da na jednom mjestu mogu dobiti sve potrebne servisne informacije, ali i čitati zanimljivosti i najnovija događanja u njihovom susjedstvu. Zbog toga smo angažirali i ekipu mladih suradnika iz Duge Rese i okolice, dok će naši iskusni novinari nesebično pružati pomoć mladim kolegama koji će možda tek stasati u prave novinare, što im svakako želimo.

DugaResa.net dostupna je i na linku preko KAportala (u meniju na vrhu stranice), dok je postavljen i podmeni kako bi se odmah moglo doći do podstranica pojedinih općina. Za početak mogu se pregledati jedinstvene fotogalerije snimljene sa zemlje i iz zraka (foto SkyStudio), dok će iz dana u dan i te stranice biti punjene novim zanimljivim, člancima, pričama, fotoreportažama…

DugaResa.net pokrenula je i rubriku “Dugoreški vremeplov” u kojem se mogu čitati vijesti iz prošlosti iz nekad vrlo rado čitanih lokalnih novina “Duga Resa”. Sigurno će se mnogi prepoznati u starim člancima, te podsjetiti na neka davna vremena, ljude, priče i događaje.

Ako o sadržaju na novom portalu želite biti informirani i putem Facebooka, “lajkajte” FB stranicu koja iz sata u sat ima sve više pratitelja.

U svakom slučaju, uživajte u novom portalu…

Uredništvo

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest