Sanacijski upravitelj bolnice zatražio razrješenje – kaže, sanacija ide po planu, odlazi zbog bolje poslovne ponude

Opća bolnica Karlovac

Sanacijski upravitelj karlovačke Opće bolnice Rade Cvjetičanin, koji je ovu dužnost po odluci Ministarstva zdravlja preuzeo ljetos, zatražio je razrješenje i to, kako nam je sam rekao, zbog puno bolje poslovne ponude u bankarskom sektoru.

Dodaje kako njegov odlazak iz Opće bolnice Karlovac nema nikakve veze s provedbom sanacijskog plana bolnice, te smatra da je unatoč brojnim poteškoćama do sada odrađen odličan posao.

– U sanaciji bolnice sve ide po planu i uskoro će biti poznati detalji iz novog master plana. Puno konkretnijih saznanja imat ćemo nakon sastanka u Ministarstvu zdravlja koji za sutra sazvao ministar. Vozimo po planu i ovaj tim, sedmočlano vodstvo dobro radi svoj posao, rekao nam je Cvjetičanin koji će sutra prisustvovati sastanku u Zagrebu.

Još nije poznato tko će ga zamijeniti na mjestu sanacijskog upravitelja, dok će to odlučiti u Ministarstvu. Podsjetimo, unatoč brojnim kritikama županijskih vlasti, Cvjetičanin je uvjeren da bolnica ide u dobrom smjeru te da će vrlo brzo ući u pozitivu.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest