Marijeta Željković Ćelić izabrana za profesionalnog tajnika KŠZ-a

Na sjednici Upravnog odbora Karlovačke športske zajednice koja je održana jučer poslijepodne (četvrtak, 12. prosinca) Marijeta Željković Ćelić izabrana je za novog profesionalnog tajnika KŠZ-a umjesto Tomislava Polića koji je imenovan za direktora tvrtke Mladost i kome želimo puno uspjeha i sreće na novom poslu.

Marijeta je četvrti profesionalni tajnik krovne športske institucija Karlovca od 1990. godine. Njeni prethodnici bili su Antun Purgar, Krunoslav Karin i Tomislav Polić. Za mjesto tajnika kandidirala je još i Ana Guštin Dragojević. Natječaj za tajnika objavljen je u Karlovačkom tjedniku 5. prosinca tako da se cijeli postupak izbora (odlazak dosadašnjeg tajnika i izbor nove osobe na njegovo mjesto) odvijao “munjevitom” brzinom. Ukoliko sve prođe u najboljem redu Marijeta će novu funkciju, na koju dolazi s mjesta voditelja ureda predsjednika i glavnog tajnika HAK-a Utrine, preuzeti 1. siječnja 2014. godine.

Ovu je vijest prvi objavio naš portal 13. studenoga, a potvrdio još jednom 28. studenoga. U kolumni “7 dana na 4 rijeke” od 4. prosinca 2013. godine, Marijeta Željković tu nam informaciju nije demantirala već potvrdila indirektno kazavši: “Zainteresirana sam za mjesto tajnika KŠZ-a i mislim da tu funkciju mogu dobro obnašati pa ću se ako natječaj bude službeno objavljen i javiti.” 

Proslavljena karlovačka športašica Marijeta Željković – Ćelić bila je najbolja športašica Hrvatske po anketi HOO-a te je sedam puta bila birana za najbolju športašicu Karlovca. Nominirana je bila i za športašicu 20. stoljeća Karlovačke županije. Pored njenog prvog taekwondo učitelja Mire Brežana izabrana je i u Kuću slavnih borilačkih vještina (Official Taekwondo Hall of Fame) koja pripadne rijetkima za njihov značajan utjecaj ili doprinos taekwondou. Bila je izabrana i za miss fotogeničnosti među hrvatskim športašicama.

Predsjedniku KŠZ Želimiru Feitlu koji je nekadašnji uspješan športaš pridružila se isto tako uspješna bivša športašica. Oboje dolaze iz borilačkih športova (karatea i taekwondoa). Športske udruge, članice KŠZ-a, i športaši dakako, od njih očekuju maksimalno razumijevanje za probleme karlovačkog športa koji nisu mali te se je za nadati da će opravdati povjerenje i očekivanja.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest