Tužna godišnjica: Rodbina i športski prijatelji prisjetili se “Minga”

Na Katoličkom groblju na Dubovcu danas, subota 14. prosinca, održano je tužno prisjećanje na Miroslava Mišića – Minga koji je na današnji dan prije godinu dana prerano preminuo. Na Sveta Tri Kralja, 6. siječnja 2014. godine, navršio bi 54 godine. Prijatelji i njegovi štovatelji zapalili su svijeće i položili cvijeće na njegov grob.

Na “Minga” i njegovu športsku aktivnost prisjetio se trener i karlovačka nogometna legenda Stjepan – Stevica Benić obrativši se dirljivim riječima velikom broju prijatelja koji ga nisu zaboravili okupivši se na prvu godišnjicu smrti oko njegova groba. Bili su tu rukometaši Dubovca gdje je imao najdužu športsku aktivnost, te nogometaši Karlovca, odnosno predstavnici NK Karlovac 1919 gdje je kratko vrijeme bio predsjednik, i još mnogi prijatelji.

Na komemorativnom skupu bila je i njegova najuža rodbina – sin Matija, brat Ivica “Ika”, supruga Željka, nećak Hrvoje i šogorica Martina. Nažalost majka Ruža zbog bolesti nije mogla doći ali “Mingo” je bio u njenim mislima kao što je oduvijek s njom u njenim mislima i njenom srcu.

Pokojnog “Minga” mnogi su poznavali i cijenili Bio jedan od najistaknutijih karlovačkih športaša, prije svega rukometaš koji je pripadao jednoj od najuspješnijih dubovačko-karlovačkih generacija. Uspješno se bavio i ostalim športovima, naročito je dobro igrao mali nogomet. Zbog njegove velike ljubavi spram rukometa i prijatelja iz RK Dubovca s kojima se družio legendarni “Čavlek” ga nikad nije uspio nagovoriti da se ostavi rukometa i dođe igrati nogomet u NK Karlovac.

Kao hrvatski domoljub među prvima se prijavio da bi postao dragovoljac Domovinskog rata.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest