Uživajte u talijanskim specijalitetima u Mamma Mia pizzeriji i spaghetteriji u Grabriku

Uživajte u talijanskim specijalitetima u Mamma Mia pizzeriji i
spaghetteriji u Grabriku

U rustikalnom ambijentu pizzerie i spaghetterie Mamma Mia u karlovačkoj gradskoj četvrti Grabrik, uistinu možete osjetiti dašak Italije i uživati u talijanskim specijalitetima – od 32 vrste pizza, tjestenina s više od dvadeset vrsta umaka, lazanjama i šarolikoj ponudi toplih sendviča. Pizza veličine koja zadovoljava i najgladnija usta, ali koja u isto vrijeme nosi idealan balans kvantitete i kvalitete ono je što možete naći u Mamma Mia pizzeriji na adresi M. Vrhovca 23.

Desert s karlovačkim štihom su palačinke, od onih zapečenih sa sirom u umaku od vanilije (slatkih i slanih), do “klasike” kakve rade naše bake i mame, s marmeladom i orasima. Posebna ponuda su palačinke “vegetariana”, specijalitet s povrćem zapečen u umaku od vrhnja.

Specijaliteti Mamma Mie dolaze u vaš dom bez obzira na naručenu količinu… Ako naručite i samo jednu pizzu ili neko drugo jelo vrlo brzo posjetit će vas naš dostavljač.

Besplatna dostava na vaša vrata od ponedjeljka do subote od 8 ujutro do 23 sata, nedjeljom od 14 do 23. Radno vrijeme tijekom tjedna je sat duže, znači do ponoći.

Posjetite nas u Grabriku ili zovite na telefon, nećemo vas razočarati – tel. 047/422-560, mob. 091/931-7496

Sponzorirani članak

Pronađite nas na adresi M. Vrhovca 23, Grabrik, Karlovac

GDJE SMO…

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest