Kaplast na TV Deutsche Welle kao primjer dobrog poslovanja

Kaplast na TV Deutsche Welle kao primjer dobrog poslovanja

Karlovačka tvrtka Kaplast i njezini pogoni u Vojniću predstavljeni su u emisiji Made in Germany na TV Deutsche Welle kao pozitivan primjer hrvatske tvrtke orijentirane proizvodnji i izvozu. Kako su javili iz Kaplasta, emisija Made in Germany, u sklopu koje je prikazana reportaža, rađena je s ciljem da se višemilijunskom gledateljstvu na šest svjetskih jezika predstavi primjer tehnološki visoko razvijene obiteljske tvrtke, a koja s ulaskom Republike Hrvatske u EU očekuje još uspješnije poslovanje i ostvarivanje daljnjeg rasta.

– Prilog prikazuje ratom devastiranu županiju i grad Karlovac koji pred ulazak u EU još uvijek nisu zaliječili mnoge rane rata, od granatama oštećenih zgrada do visoke nezaposlenosti, ali koji kao i Kaplast vide svoju priliku za razvoj i bolji standard života unutar Europske zajednice, kazala je Mirela Senfner iz Kaplasta.

KAplast se prikazuje kao jedan od pozitivnih primjera hrvatskih tvrtki koja unatoč višegodišnjoj recesiji u prerađivačkoj industriji, uspješno posluje na regionalnom tržištu sa sve većim izvozom na EU tržišta. Emisija je objavljena i na stranici Deutsche Welle TV-a, a možete je pogledati i ovdje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest