Tečajevi stranih jezika – Lingua centar vrši upise za ljetni semestar

Tečajevi stranih jezika – Lingua centar vrši upise za ljetni
semestar

Škola stranih jezika do 3. veljače vrši upise u ljetni sematar tečajeva stranih jezika. Svaki tečaj ima svoje ciljeve koji su u skladu sa standardima Vijeća Europe i čine bit tečaja.

Tečajevi su dovoljno fleksibilni da odgovore na Vaše interese i potrebe. Svi tečajevi vode do Europske jezične mape koja se sastoji od tri dijela – jezične biografije, dosjea i jezične putovnice.

Lingua centar d.o.o. osnovan je 1993. godine te je tijekom petnaest godina razvio vlastiti pristup na planu metodike podučavanja stranih jezika, prateći najsuvremenija svjetska dostignuća. Polaznicima se nudi kontinuitet stjecanja jezičnog znanja kroz brojne vrste tečajeva – od predškolskih do konverzacijskih i specijaliziranih tečajeva za odrasle.

Jezični su tečajevi u Lingua centru, po sadržaju i metodama, kao i po tempu i dinamici održavanja nastave prilagođeni svim dobnim skupinama i potrebama polaznika. Kvalitetan rad, svjetski priznati nastavni programi i iznad svega želja da svojim polaznicima pružimo najbolje omogućili su nam ostvarenje izuzetnih rezultata.

Lingua centar d.o.o. se sastoji od mladih, ambicioznih i kreativnih predavača, diplomiranih profesora sa višegodišnjim iskustvom te diplom anata na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Pored nekoliko tisuća malih polaznika, naši su polaznici i uspješne hrvatske kompanije.

Više informacija na www.lingua-centar.hr ili na broj telefona Lingua centra 047/421-800 ili na mail upisi@lingua-centar.hr i lingua-centar@lingua-centar.hr

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest