Stigla nebeska pomoć: Blagoslovljen Grad i (mali) dio gradskih djelatnika

Stigla nebeska pomoć: Blagoslovljen Grad i (mali) dio gradskih
djelatnika

Kao što je u gradskoj upravi internom obaviješću djelatnicima najavljen tradicionalni blagoslov djelatnika i prostorija, danas je i obavljen u Maloj vijećnici.

Više i nije vijest da gradonačelnik Karlovca i njegovi suradnici u civilnoj vlasti imaju ignorantski odnos prema odredbama Ustava RH koje određuju ne samo da je Hrvatska sekularna država, nego da različite vjerske zajednice ravnopravne u Hrvatskoj, dok ovakvi događaji u službenim prostorijama, kao i ekskurzije u karmele imaju ekskluzivno katolički predznak.

Vijest je da su djelatnici Gradske uprave počeli u sve većem broju ignorirati ovakve događaje; naime ove godine ih je sudeći prema fotografijama objavljenim na službenim stranicama Grada bilo između 20 i 30.

Doznajemo također i da je u duhu svježih naputaka iz vrha hrvatskog klera i recesijskih okolnosti dolazak, sveta vodica i riječi blagoslova za okupljene gradske djelatnike Gvardijana franjevačkog samostana Franje Tomaševića sve bilo pro bono, nije ništa koštalo porezne obveznike.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest