Nezavisni vijećnik Bokulić kazneno prijavio ogulinsku Sportsku zajednicu

Nezavisni vijećnik Bokulić kazneno prijavio ogulinsku Sportsku
zajednicu

Željko Bokulić, nezavisni vijećnik u Gradskom vijeću Ogulina podnio je kaznenu prijavu protiv ogulinske Sportske zajednice, a zbog netransparentnog poslovanja i tajenja podataka o naknadama trenera iz gradskog proračuna. Kako je rekao na jučerašnjoj tiskovnoj konferenciji, na istraživanju o nepravilnostima radi već više godine i svoje je spoznaje u obliku kaznene prijave predao Općinskom državnom odvjetništvu.

Bokulić, koji je počeo djelovati na način kako to u Karlovcu čine Domagoj Švegar i Antikorupcijska inicijativa, osvrnuo se i na nedavno raspisani natječaj za pet radnih mjesta u novootovorenoj Narodnoj knjižnici i čitaonici. Tvrdi da su imena budućih zaposlenika već poznata a da je jedan od već dobro poznatih kriterija za dobivanje ionako rijetkih radnih mjesta u Ogulinu – članska iskaznica HDZ-a.

– Vidjet ćemo što će biti s natječajem dok je već poznat strah gradski vlasti od neugodnih pitanja. Već je dvaput s dnevnog reda sjednica Gradskog vijeća skinut “aktualni sat”, odnosno vijećnička pitanja, kaže Bokulić dodavši kako to dovoljno govori o demokratičnosti u Ogulinu koji je već duži niz godina bastion HDZ-a.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest