Prisjeo mu EURO: Ogulincu na parkiralištu hotela u Novom Sadu zapaljen automobil

Prisjeo mu EURO: Ogulincu na parkiralištu hotela u Novom Sadu
zapaljen automobil

Petodnevni odmor u Novom Sadu tijekom kojeg je pratio hrvatsku rukometnu reprezentaciju na Europskom prvenstvu za Ogulinca Miru Kojčina pretvorio se u noćnu moru. Na ograđenom hotelskom parkiralištu huligani su mu zapalili automobil Audi A6, dok je njegov prijatelj, Riječanin Vlado Lipović ostao bez Renaulta Lagune. Umjesto da opušteno poprati prvenstvo do samoga kraja, ovaj bivši rukometaš i rukometni trener razočaran se vratio kući u Ogulin, gdje smo ga danas i pronašli.

– Četiri dana smo uživali u jelu i piću, gledali rukomet. Nije nam bilo na kraj pameti da bi se ovako nešto moglo dogoditi. U noći nakon utakmice s Mađarskom, huligani su, djeca neka, preskočili ogradu hotela i valjda benzinom zapalili automobile, rekao je Kojčin dodavši kako je kao kolateralna žrtva prošla i Slovenka, gošća hotela koja je svoj automobil parkirala pored njihovih.

– Ma sve mi se činilo kao da se događa nekome drugome. Bilo nam je odlično i onda je uslijedio šok, priča nam Kojčin. Žao mu je prijatelja Novosađanina koji ih je ugostio i onda ni sam nije mogao vjerovati da se ovako nešto događa u njegovom gradu. Kojčin je veliki ljubitelj rukometa i vjerni pratitelj “kauboja” na svjetskim i europskim prvenstvima. Ovako nešto mu se, naravno, dogodilo prvi put pa mu je sada prva briga da preko odvjetnika pokuša pronaći nekakvo rješenje da dobije odštetu. Nada se da bi nešto moglo biti, s obzirom da mu je automobil uništen na “čuvanom” parkiralištu hotela.

– Čovjek je razočaran, nije imao riječi, dodao je Ogulinac. Priča nam kako je nevjerojatno koliko je brzo putem medija vijest o paljevini njegovog automobila obišla svijet.

– Mislio sam ženi reći da su mi automobil ukrali, ono, blaže je, da se ne sekira. No ona me nazvala i samo dodala, “reci mi da ovo nije istina”, našalio se Kojčin koji će danas, nažalost, utakmicu između Hrvatske i Srbije gledati – na televizoru.

 KAportal.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest