Priprema za sezonu – slijedi “napad brošurama”, informiranje put do turista

Priprema za sezonu – slijedi “napad brošurama”, informiranje put do
turista

“Jeste li znali…” naziv je nove turističke brošure Karlovačke županije koja ima za cilj promijeniti percepciju o ovom području i među turistima i posjetiteljima potaknuti zanimanje za Karlovac i njegovu okolicu. Brošuru je danas prezentirala direktorica TZ Karlovačke županije Dina Begić kao i druge aktualne projekte.

Tako je nedavno završen projket signalizacije za Nacionalni park Plitvička jezera koja, iako nisu u Karlovačkoj županiji, imaju velik značaj za turistički razvoj Rakovice i okolnih mjesta na jugu Županije. Dvije info ploče, navela je Begić, postavljene su na autocesti Rijeka – Zagreb, s ciljem da se turistima skrene pozornost da se do Plitvičkih jezera može doći ako se u Karlovcu iziđe s autoceste te “starom cestom” krene u pravcu Plitvica. Izrada tabli je zajedno s elaboratom koštala 70 tisuća kuna od čega je 20 tisuća izdvojio Nacionalni park Plitvička jezera.

U prioritetima županijske TZ je i razvoj ribolovnog turizma a kojeg ćemo razvijati u suradnji s Unsko – sanskim kantonom u susjednoj Bosni i Hercegovini. Po tom projektu također je izdana i brošura o ovoj vrsti turističke ponude a koja će se naći na specijaliziranim turističkim sajmovima. Turistički “Napad brošurama” nastavlja se i info – letkom za suvenirnicu “Štacun pri Gambonu”. Tiskane su prigodne vrećice dok će lecima biti zatrpani svi hoteli i turistički informativni centri kao podsjetnik gdje se u gradu može nabaviti autohtoni karlovački suvenir.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest