Dogradonačelnica Karlovca Marina Kolaković postala dopredsjednica HSS-a

Dogradonačelnica Karlovca Marina Kolaković postala dopredsjednica
HSS-a

Marina Kolaković, dogradonačelnica Karlovca i dopredsjednica Gradskog odbora HSS-a sinoć je na Glavnoj skupštini Hrvatske seljačke stranke izabrana za njezinu potpredsjednicu. Umjesto dosadašnejg predsjednika Josipa Friščića, dužnost predsjednika stranke obavljat će križevački gradonačelnik Branko Hrg.

Predsjednik Županijske organizacije HSS-a Karlovačke županije Ivan Banjavčić, te Predsjednik Organizacije mladih HSS-a Karlovačke županije Zoran Lorković izabrani su za članove Glavnog odbora HSS-a, Davor Bartolac izabran je za člana Statutarnog povjerenstva, Robert Domladovac za člana Nadzornog odbora, a Josip Časni za člana Časnog suda HSS-a, stoji u pripopćenju HSS-a.

– Vrlo sam zadovoljan rezultatom koji su članovi naše županijske organizacije ostvarili na unutarstranačkim izborima za središnja tijela Stranke, osobito kad se uzme u obzir da je za, primjerice, Glavni odbor bilo 80-tak kandidata, a birali smo njih 30. Ponosan sam i što je gospođa Kolaković unatoč vrlo jakoj konkurenciji postala potpredsjednicom stranke,što sve govori da HSS Karlovačke županije dobro radi,da smo prepoznatljivi u stranačkim krugovima i da smo na dobrome put, rekao je predsjednik ŽO HSS-a Ivan Banjavčić.

Podsjetimo, na zadnjim parlamentarnim izborima HSS je doživio debakl osvojivši samo jedan saborski mandat dok je mandat izmakao i bivšem dopredsjedniku Božidaru Pankretiću koji je bio nositelj liste u 7. izbornoj jedinici.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest