Predstave u Zorin domu – utorak za klince, srijeda za sve generacije

Predstave u Zorin domu – utorak za klince, srijeda za sve
generacije

Posljednjih dan siječnja i prvi dan veljače donosi nam i dvije zanimljive predstave u Gradskom kazalištu Zorin dom – bit će odigrane čak pet puta, pa vjerujemo kako će svi koji žele u kazalište pronaći vremena da to i učine.

Utorak je rezerviran za klince, u čak tri termina (10, 11.30 i 13 sati) zagrebačko kazalište KNAP prikazat će svoju popularnu dječju predstavu “Cabaret tri praščića”. Na predstavu će organizirano brojni karlovački osnovci, no nešto ulaznica ima i u slobodnoj prodaji. Redatelj je Boris Kovačević, a u glavnim ulogama nastupaju Vesna Ravenšćak, Sanja Sumrak i Dino Škare.

U srijedu, pak, u 17 i 20 sati, s hit komedijom “Gostioničarka Mirandolina” gostuju HNK Zagreb i HNK Zadar.

Ova izvrsna komedija velikog talijanskog dramatičara Carla Goldonija govori o vedroj i inteligentnoj gostioničarki, koju opsjedaju razni prosci. U komičnim situacijama Mirandolina ih vješto izbjegava, tajeći sve do samog kraja kome će pripasti njeno srce.

Redateljica predstave je Saša Broz, a uloge tumače Marija Škaričić, Ranko Zidarić, Zijad Gračić, Alen Šalinović, Ivana Boban, Vanja Matujec, Jan Kerekeš i Kristijan Potočki.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest