Gastronauti u Ozlju – dva dana uživanja uz janjetinu, vino i tradicijski “ozaljski doručak”

Članovi kluba Gastronaut još jednom dolaze u našu županiju, i to
u Ozalj, gdje će 30. i 31. ožujka odraditi dvodnevno druženje na
kojem ih ugošćuju Grad Ozalj i Restoran Žganjer. Kako je Žganjer
poznat po vrhunskoj janjetini, tako je i glavna tema susreta
“Involviranje janjetine u povijest gastronomije Ozlja”, a uz to
na rasporedu su još dvije teme – “Tradicijski doručak ozaljskog
kraja – Gospodarov fruštik” i “Štrudla za Guinessa”, odnosno
prezentacija ovog velikog prošlogodišnjeg gastro eventa.

Gastronauti će, dakako, proći i ozaljske vinske ceste, posjetiti
Stari grad Ozalj i Matin mlin te se upoznati s delicijama
lokalnih OPG-ova.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest