Za koji dan jednostavnije do KAportala na mobitelima – kreće mobilni portal

Za koji dan jednostavnije do KAportala na mobitelima – kreće
mobilni portal

Kroz par dana KAportal, najčitaniji informativni web portal Karlovca i Karlovačke županije moći će se brže, jednostavnije i bolje pratiti na mobilnim telefonima. Naime, u suradnji s tvrtkom NTH izrađen je mobilni portal koji će se moći pregledavati na domeni m.kaportal.hr odnosno će svi odlasci na KAportal putem mobilnih telefona biti direktno preusmjeravani na mobilnu verziju portala. Za one koji preferiraju “klasiku”, lako se može uključiti opcija da se pregledava standardna verzija portala.

Mobilni portal ima jednostavnije sučelje što omogućava brže otvaranje vijesti, jednostavniji pregled kategorija i tražilicu što, naravno, uz bolju preglednost osim vremena štedi i novac radi manjeg prijenosa podataka pri učitavanju.

S novim mobilnim portalom KAportal se uključio i u mobilnu oglašivačku mrežu Click Attack, prvu regionalnu mrežu koja na jednom mjestu oglašivačima daje pristup do velikog broja najznačajnijih mobilnih internet stranica i mobilnih aplikacija među kojima je, od sada i KAportal.

Broj medija u mreži Click Attack raste na tjednoj bazi, a uz KAportal uključeni su Dnevnik.hr, Business.hr, BUG, Nacional, MojTV.hr, Dnevno.hr, Fashion.hr, Meteo Info, DalmacijaNews.com, eZadar.hr i drugi.

 KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest