Više od 70 izlagača na Sajmu vjenčanja – večeras revija vjenčanica

Više od 70 izlagača na Sajmu vjenčanja – večeras revija vjenčanica

Sve što je potrebno da vjenčanje, najvažniji dan u životu svakog mladog para, ostane njihovom najljepšom i najispunjenijom uspomenom, ovaj vikend može se pronaći na trećem po redu ”Sajmu vjenčanja”, koji se u organizaciji Braniteljske zadruge ”Fokus” održava u školskoj sportskoj dvorani OŠ Grabrik. Kako je naglasio Mišo Duduković iz Fokusa nema straha da će manifestacija ove godine zbog loših vremenskih prilika biti slabije posjećena. Nešto manji odaziv Karlovčana na ovogodišnju manifestaciju u jutarnjim satima je kako kaže, očekivan, jer je tako bilo i prethodnih godina.

– Zbog velikog odaziva u prve dvije godine odlučili smo se na novu lokaciju veličine 1.200 kvadratnih metara. Prvi komentari su pozitivni, i izlagači i posjetitelji kažu da je prostor odličan, a pokrovitelji su usuglašeni da bi manifestacija trebala postati tradicijom, kaže Duduković te nadodaje kako će ”udarni” termin za posjetitelje biti u popodnevnim i večernjim satima, kada će glazbeni sastavi različitih žanrova predstaviti svoj svadbeni repertoar na zasebnoj pozornici, a plesni klub CasaBlanka u 18 sati će održati besplatni tečaj za mlade zaručnike koji bi željeli novostečenom ili usavršenom plesnom vještinom impresionirati svoje goste na svadbenoj svečanosti.

Preko sedamdeset izlagača iz Karlovačke, ali i Ličko – senjske i Zagrebačke županije koji će u ova dva dana predstaviti svoje proizvode i usluge, čine uistinu bogatu ponudu sajma, tako da budući mladenci na jednom mjestu mogu pronaći baš sve što im je potrebno za organizaciju vjenčanja, uz brojne pogodnosti i sajamske popuste. Uz salone vjenčanica i svečanih muških odijela, foto- studije, restorane, zlatare, cvjećare i brojne druge obrtnike koji predstavljaju svoju ponudu, cjelodnevni program uključuje degustacije jela i domaćih slastica, promotivna šminkanja i frizure i besplatne tretmane za njegu tijela. Za one romantičnije, u ponudi je i vožnja bečkim fijakerom kao poseban doživljaj. Najviše će pozornosti zasigurno privući revija vjenčanica i svečanih muških odijela koja će se oba dana manifestacije održati u 19 sati, kao i već tradicionalna tombola s vrijednim nagradama.

”Sajam vjenčanja” će se održati i sutra, stoga ga svi zainteresirani mogu posjetiti u vremenskom razdoblju od 10 do 20 sati na istoj lokaciji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest