Školski sport: Karlovčani i Dugorešanke na državnoj završnici nakon pobjeda u Rijeci

Stolnotenisači Gimnazije Karlovac

Predstavnici škola iz Karlovačke županije dominirali su poluzavršnicom natjecanja u stolnom tenisu u Rijeci, na kojoj su se natjecali pobjednici županijskih natjecanja u Karlovačkoj, Primorsko-goranskoj, Istarskoj i Ličko-senjskoj županiji. Kod srednjih škola u obje konkurencije slavili su upravo oni – kod muških stolnotenisači Gimnazije Karlovac osvojili su prvo mjesto u konkurenciji Pomorske škole Bakar, Tehničke škole Pula i Gimnazije Gospić, dok su kod djevojaka najuspješnije bile stolnotenisačice Srednje škole Duga Resa, u konkurenciji Srednje škole Otočac, Ekonomske škole Pula i Gimnazije Eugena Kumičića iz Opatije.

U osnovnoškolskoj konkurenciji kod djevojčica najbolje su opet bile Dugorešanke, učenice OŠ Ivana Gorana Kovačića, dok su dječaci OŠ Mahično bili četvrti.

U ostalim sportovima zasad manje uspjeha, iako su vrlo blizu plasmanu na završnicu bili učenici OŠ Dubovac u rukometu – osvojili su drugo mjesto. Djevojčice OŠ Grabrik bile su četvrte, a u srednjoškolskoj odbojci Tehnička škola Karlovac zauzela je treće mjesto na državnoj poluzavršnici.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest