Karlovački bend S.K.A. objavio svoj treći singl – So many roads

Karlovački bend S.K.A. objavio svoj treći singl – So many roads

Karlovački indie-rock bend S.K.A. objavio je ovih dana treći singl u 2012. godini. Riječ je o skladbi na engleskom jeziku “So many roads”, na kojem gostuju Mirko Divić na trombonu, Igor Pavlica na trubi i Mario Bočić na tenor i bariton saksofonu. Gošće benda na snimanju ove stvari bile su i Matea i Marija na pratećim vokalima.

Karlovčani su početkom godine bili pravi mali hit na indie ljestvicama diljem zemlje s pjesmom “Potjera”, koja je nakon nekoliko tjedana prvog mjesta na domaćoj ljestvici, uspjela na Radiju 101 doći i do prvog mjesta na svjetskoj indie ljestvici, ispred renomiranih izvođača poput Black Keys, Zaz ili Walk off the Earth.

Bend je u neku ruku i mali presjek nekoliko generacija karlovačke glazbene scene – od najstarijeg, basiste Miroslava Mikšića, poteklog još iz davnog i legendarnog Nužnog izlaza, preko širokog raspona generacije KA rocka 90-ih, koji zastupaju gitaristi Gordan Begler i Silvio Bočić, do mladog pjevača Iana Bvlekowskog (Igor Bukovčan) i najmlađeg, tek na izlasku iz tinejdžerskih godina, ali već izuzetno cijenjenog bubnjara, Maria Klarića.

Stvar “So many roads” možete poslušati na sljedećem linku: .

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest