Supernova u subotu slavi 2. rođendan – dođite na provod uz roštiljadu

Supernova u subotu slavi 2. rođendan – dođite na provod uz
roštiljadu

Svi već znaju da nas u subotu, 26.5. očekuje velika, urnebesna, fantastična, nezaboravna proslava 2. rođendana centra Supernova. Od 16 sati za vas smo organizirali koncerte grupe Neki to vole vruće i tamburaškog sastava Maredo, slasnu roštiljadu i nevjerojatne nagrade i poklone iznenađenja.

Pružite vašim najmlađima najljepše trenutke uz nastup Zagrebačkih mališana, druženje s klaunom Balonkom, čudnovatim mađioničarom i veselim animatorima. Neka se klinci provesele osvajajući vrijedne nagrade u igricama i uživaju skačući po dvorcu na napuhivanje uz rođendanski face painting i milijune balona od sapunice.

Iako će tijekom dana biti osiguran besplatni sladoled za sve, na kraju ćemo se svi zajedno počastiti i s veeeeelikom rođendanskom tortom.

I trgovine u centru Supernova vas nagrađuju za vjernost!

Posebne ponude i znatni popusti nudit će se u trgovinama DM, S. OLIVER, TAKKO, ROKO, ARGENTUM, IRIS ACCESORIZE, AMADEUS, ROBERTO, LIMONI, ELIPSO, MULLER, INTERSPORT, CARTERS, SIMPLE, MAGIC BABY i JYSK.

Provedite ovu subotu s nama i uživajte u bogatom zabavnom programu i nevjerovatnim popustima u trgovinama. Dobro nam došli!

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest