Nakon izvrsnih koncerata Downcast Artu pohvale za album i iz SAD-a

Nakon izvrsnih koncerata Downcast Artu pohvale za album i iz SAD-a

Mladi karlovački bend Downcast Art ne može se požaliti na prijem u domovini. Nekoliko odličnih koncerata, zaključno sa sjajnom metal zabavom u društvu zagrebačkog Free Ride i zagrebačko-samoborskog Aghartija proteklog vikenda na ŠRC Korana pokazali su da bend ima zavidnu količinu fanova, posebno za vrstu glazbe koja u Hrvatskoj ima razmjerno mali broj poklonika.

No, jedna od vodećih svjetskih stranica za sympho i gothic metal bendove, uobičajeno s osebujnim ženskim vokalima, američki SoundCathedral najavio je već opširnu recenziju albuma “Forbidden Memories” i to vrlo pozitivno uz riječi “ponajbolja glazba koju smo čuli u posljednje vrijeme”.

Pohvale iz inozemstva, pogotovo pristigle “s one strane bare”, svakako iznimno gode. Potajni snovi, pak, ne idu tako daleko. Skandinavija je područje u kojem je ova vrsta glazbe posebno popularna i koja je, moglo bi se reći, svjetsko središte onoga čime se bavi Downcast Art. Prezentacija albuma na tom tržištu, osmišljena i nikako ne nagla, vjerojatni je sljedeći korak ovog mladog i sve popularnijeg benda.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest