Što krije pismo namjere: Uz NK Karlovac, Česi preuzimaju kamp i grade tvornicu?

Što krije pismo namjere: Uz NK Karlovac, Česi preuzimaju kamp i
grade tvornicu?

Što još sadrži pismo namjere češke tvrtke Gurman koje je još prije par tjedana stiglo na stol karlovačkog gradonačelnika Damira Jelića a po kojem bi, ako se povoljno rasplete situacija oko dobivanja licence NK Karlovca za 2. Hrvatsku nogometnu ligu, dovelo do preuzimanja posrnulog karlovačkog kluba od strane inozemnog ulagača?

Po neslužbenim informacijama kojima raspolaže KAportal, Česi nisu zainteresirani samo za ulazak u sportski život grada Karlovca već se iza svega krije daleko unosniji, ali i za Karlovac, zanimljiviji poslovni interes. Navodno, tvrtka koja se bavi proizvodnjom prehrambenih proizvoda zainteresirana je za gradnju tvornice u Karlovcu u kojoj bi bilo zaposleno više stotina radnika, dok bi , po nekim nagađanjima i željama, broj zaposlenih u bližoj budućnosti mogao premašiti tisuću.

Nadalje, Česi bi u sportski kompleks stadiona na Korani izdvojili milijunska sredstva dok bi osim stadiona, po neslužbenim informacijama, mogao biti uređen i nesuđeni kamp na Korani koji bi uz menzu i spavaonicu za igrače NK Karlovca imao i restoran otvoren i za građane, ali i druge  sadržaje. Navodno je u planu dogradnja istočne tribine gradskog stadiona Branko Čavlović – Čavlek.

Iako sve ovo navedeno u situaciji u kojoj se našao NK Karlovac izgleda prilično nerealno, naš izvor nas uvjerava da se radi o ozbiljnom poslu u kojem češki partneri samo čekaju pismeno jamstvo Grada Karlovca da će klub biti pretvoren u dioničko društvo. Također, navodno je najavljen sastanak gradonačelnika Damira Jelića s predstavnikom uprave Gurmana već ovaj vikend, kad bi se i taj dio posla odradio.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest