Trgovački centar Supernova danas slavi 2. rođendan – roštiljada i bogat program

Trgovački centar Supernova danas slavi 2. rođendan – roštiljada i
bogat program

Svi već znaju da nas danas očekuje velika, urnebesna, fantastična, nezaboravna proslava 2. rođendana centra Supernova. Od 16 sati za vas smo organizirali koncerte grupe Neki to vole vruće i tamburaškog sastava Maredo, slasnu roštiljadu i nevjerojatne nagrade i poklone iznenađenja.

Pružite vašim najmlađima najljepše trenutke uz nastup Zagrebačkih mališana, druženje s klaunom Balonkom, čudnovatim mađioničarom i veselim animatorima. Neka se klinci provesele osvajajući vrijedne nagrade u igricama i uživaju skačući po dvorcu na napuhivanje uz rođendanski face painting i milijune balona od sapunice.

Iako će tijekom dana biti osiguran besplatni sladoled za sve, na kraju ćemo se svi zajedno počastiti i s veeeeelikom rođendanskom tortom.

I trgovine u centru Supernova vas nagrađuju za vjernost!

Posebne ponude i znatni popusti nudit će se u trgovinama DM, S. OLIVER, TAKKO, ROKO, ARGENTUM, IRIS ACCESORIZE, AMADEUS, ROBERTO, LIMONI, ELIPSO, MULLER, INTERSPORT, CARTERS, SIMPLE, MAGIC BABY i JYSK.

Provedite ovu subotu s nama i uživajte u bogatom zabavnom programu i nevjerovatnim popustima u trgovinama. Dobro nam došli!

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest