RocKorana 21. i 22. 6. uz Let 3, Motus, Opću opasnost, Malehookers…

RocKorana 21. i 22. 6. uz Let 3, Motus, Opću opasnost,
Malehookers…

Početak ljeta Karlovac će ove godine, uz tradicionalne Ivanjske krijesove, proslaviti i dvodnevnim rock festivalom RocKorana na zgodnom i sve popularnijem mjestu za koncerte – prostoru Kinološkog kluba. U popularnoj “šumici”, nadomak rijeke Korane, u četvrtak i petak, 21. i 22. lipnja, nastupit će devet bendova različitih žanrova i statusa, od ponajvećih hrvatskih rock zvijezda, preko kultnih punk bendova, sve do domaćih snaga iz Karlovca i Duge Rese, koje bi trebale pokazati da je i lokalna scena sve življa i kvalitetnija.

U četvrtak, 21. lipnja, na festivalu će svirati iznimno popularni riječki Let 3, kultni punkeri Motus, “reanimirani” zagrebački rockeri Malehookers, te kao predstavnici domaće scene – možda i najzanimljiviji županijski bend u ovom trenutku, dugoreški Udriground te stari punkeri Tahijevi kmetovi.

U petak, 22. lipnja, na pozornici na Kinološkom svirat će slavonski hard-rockeri, srcima mnogih djevojčica prirasla Opća opasnost, karlovački coveri – iskusni The Chocolate Nipples i mlađahni Absortick, te hard rock bend iz Sesveta, Bad Mushrooms.

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni 50 kuna za jedan dan, ili 90 za festivalsku ulaznicu, a prodaju se na više lokacija u Zagrebu, Karlovcu i Ogulinu. Tako u našem gradu ulaznice možete nabaviti u papirnici Mozaik na Korzu te u kafićima Amadeus, Cohiba i Crni mačak. U Zagrebu su ulaznice na raspolaganju u Dirty Old shopu u Tratinskoj te u Dallas Music shopu u Tkalčićevoj. U svom gradu do ulaznica mogu i Ogulinci, i to u Caffe baru Jazz bina.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest