Supernova priredila Karlovčanima rođendansku proslavu za pamćenje

Supernova priredila Karlovčanima rođendansku proslavu za pamćenje

Subotnja  proslava 2. rođendana centra Supernova ispunila je sva očekivanja. To je bila, doslovno, PROSLAVA ZA PAMĆENJE! Posjetitelji željni povoljne kupovine su, od ranog jutra, dolazili u centar i uživali u velikim rođendanskim popustima u većini trgovina. Nakon izvrsne kupovine, čekao ih je besplatni set: slasna kobasica s roštilja, Karlovačko i sladoled. U kutku za najmlađe, djeca su se nauživala skačući po dvorcu, smijala se uz klauna balonka i mađioničara, oslikavali lica i ruke veselim motivima rođendanskog facepaintinga …. a posebno su se iznenadili i oduševili kad su im prišli “glavom i bradom” Winnie the Pooh i Zebra.

Kao da to već nije dosta, slijedio je nastup fantastičnih Zagrebačkih mališana uz koje su zapjevali iz sveg glasa. Da malo povrate energiju, u ugodno rashlađenom centru poslužena je veeeelika rođendanska torta. Istovremeno, na rođendanskoj bini su zasvirali energični momci tamburaškog sastava Maredo uz koje je razveseljena publika opušteno zaplesala. I dok se program slagao a zabavljači izmjenjivali kupci su zadovoljno trljali ruke, jedni zbog sniženih cijena a drugi zbog  brojnih nagradnih igara u kojima je podijeljeno više od 150 nagrada.

Vrhunac slavljeničkog dana je bio nastup grupe Neki to vole vruće, koja je dodatno zagrijala publiku najvećim hitovima potvrđujući točnost rođendanskog slogana “Svi na ples”. Ukratko, bila je to rođendanska proslava o kojoj će se još dugo pričati i prepričavati a jedino ćemu se nadaju zadovoljni posljetitelji centra Supernova je da se ponovi već sljedeće godine.

Sponzorirani članak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest