Igra parova – Večeras premijera u Karlovcu, u četvrtak u HNK Varaždin

Igra parova – Večeras premijera u Karlovcu, u četvrtak u HNK
Varaždin

Zajednička predstava Gradskog kazališta Zorin dom i Hrvatskog narodnog kazališta u Varaždinu, “Igra parova”, premijerno će biti izvedena večeras na pozornici karlovačkog kazališta, s početkom u 20 sati.

Drama Igra parova djelo je slovenskog dramatičara Matjaža Zupančiča, a govori o dva para koja se poznaju niz godina i njihovi su prijateljski susreti, kao mnoge stvari u njihovim životima, postali rutina. Muž i žena čekaju prijatelje na standardnu večeru petkom. Kada se umjesto prijateljice i njezina ostarjela muža na vratima pojave prijateljica i njen mladi ljubavnik, postaje potpuno jasno da se ta večer neće odvijati po ustaljenom obrascu. Četvoro protagonista se zapletu u igru razotkrivanja tajni iz prošlosti i otkrivanja istine, u kojoj sve do kraja ne znamo, tko je uistinu taj koji vodi igru.

U predstavi koju je režirao Zvonimir Ilijić nastupaju: Barbara Rocco, Anita Schmidt i, u muškim ulogama dvojica Karlovčana, Robert Plemić i Peđa Gvozdić.

Predstava će, osim večeras, u Karlovcu igrati i u srijedu, također s početkom u 20 sati, dok je varaždinska premijera u tamošnjem HNK na rasporedu u četvrtak u 19,30 sati.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest