Važno je biti online: karlovački n-studio daje 50% popusta na izradu web stranica

Važno je biti online: karlovački n-studio daje 50% popusta na
izradu web stranica

Web stranice okosnica su online nastupa. One su multidimenzionalni elektronski katalog proizvoda/usluga koji ima ne samo podatkovnu i prezentacijsku razinu, već i onu interakcijsku, pa tako pruža mogućnost komunikacije preko raznih internetskih kanala, u bilo koje vrijeme, sa bilo kojeg mjesta na svijetu (uključujući i lokalnu zajednicu!).

Karlovački n-studio (www.n-studio.hr) preko svog portala kuponika.net (www.kuponika.net) nudi 50% popusta na izradu web stranica. Kupon se može preuzeti do 04.06.2012., a vrijedi do kraja mjeseca lipnja.

Ovom smo akcijom poduzetnike karlovačke županije željeli potaknuti na intenzivnije razmišljanje o važnosti web nastupa u današnje vrijeme internetskih tehnologija. Na to nas je potaknuo rezultat našeg mikro – istraživanja, čiji je uzorak bio 300 najjačih tvrtki karlovačke županije po ukupnom ostvarenom prihodu: čak 65% tvrtki nema web stranice ili su zastarjele.

n-studio

Mi smo mlada agencija koja osim web dizajna pruža i usluge grafičkog dizajna, oglašavanja i internet marketinga.

Specijalizirali smo se za web rješenja bazirana na WordPress CMS sustavu, koji nam omogućuje da izradimo atraktivne web stranice po povoljnim cijenama, s obzirom da se ne plaća licenca za samu platformu. U isto vrijeme WordPress je zaista narastao u pravi CMS sa velikim community-em, pa se sustav tako može redovito i jednostavno ažurirati.

Smatramo da je od izbora platforme važnije kvalitetno vizualno i logički iskomunicirati tvrtku ili proizvod, a to je ono na što kod izrade weba posebno obraćamo pažnju. Isto tako, uz web stranice potrebno je odraditi i optimizaciju istih za pretraživače, a preporučljivo i cjelovitu strategiju online nastupa.

Izaberete li n-studio, znajte da će za vas raditi profesionalci s preko 10 godina iskustva u grafičkom i web dizajnu, koji žive s računalnim i internetskim tehnologijama 24/7.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest