Karlovački Downcast Art i Jelenin glas oduševili američki Sonic Cathedral

Karlovački Downcast Art i Jelenin glas oduševili američki Sonic
Cathedral

Nakon odlične promocije albuma prvijenca “Forbidden Memories” na Hermetici, solo koncertu na ŠRC Korana uz support iz Zagreba (Free Ride i Agharti) te u zagrebačkom Hard Placeu, mladom karlovačkom metal bendu Downcast Art iznimne pohvale stižu i iz inozemstva.

Jedan od najpopularnijih svjetskih sympho-metal web magazina, Sonic Cathedral, objavio je recenziju prvog albuma karlovačke skupine Downcast Art. Reći da je recenzija odlična bilo bi umanjivanje – Sonic Cathedral, naime, “poigrao” se ocjenama i na ljestvici do 10 Karlovčanima dao ocjenu – 11! Kako sami ističu, to je tek drugi puta u povijesti magazina da je jedan bend dobio ocjenu veću od 10.

Stranica koja poseban naglasak stavlja na metal bendove sa ženskim vokalima oduševljena je i pjevačicom Jelenom Mužar, ali i njenim vokalnim kolegom i gitaristom Kristijanom Radekom (bend još čine Zdravko Smenderovac (klavijature), Davor Grdić (bas gitara) i Lukas Šomek (bubnjevi), koji je zamijenio Sašu Fajkovića). O tome na kakav je prijem naišao prvi album dovoljno govori zaključak teksta – “Downcast Art nudi sve što možete poželjeti u ovom žanru. A, kako im je ovo prvo izdanje, mogu postati i bolji. Iznad savršenstva.”

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest