Riječno ljetno kino na Foginovom ove godine trajat će dvostruko dulje

Riječno ljetno kino na Foginovom ove godine trajat će dvostruko
dulje

Karlovčani će i ove godine, i to u dvostruko duljem trajanju, imati priliku zadovoljiti svoj apetit za najnovijim ostvarenjima hrvatske i strane kinematografije na drugom izdanju “Riječnog kina uz Karlovačko”, na samoj obali rijeke Korane. O prošlogodišnjem uspjehu ove trodnevne manifestacije, u organizaciji tvrtke Turbing d.o.o. i Kinokluba Karlovac, uz potporu Hrvatskog filmskog saveza, dovoljno govori 2.100  posjetitelja koji su tražili mjesto više na Foginovom kupalištu.

Ono što će posebno razveseliti sve filmoljupce je vijest o produžetku filmskih večeri na dva vikenda, od 29. lipnja do 1. srpnja i od 6. do 8. srpnja te nastupi različitih bandova petkom i subotom. Time ovaj projekt evoluira u simbiozu filmske i glazbene manifestacije čime se nastoji udovoljti svim generacijima i učinuti ovo jedinstveno događanje dodatno primamljivim. Uz odlične filmove i svirku, 1. srpnja na velikom će platnu posjetitelji moći pogledati i finalnu utakmicu Europskog prvenstva u nogometu.

– Riječno kino za sve, od 7 do 77 – kratko, i jasno, poručuje glavna organizatorica Marija Ratković.

U budućnosti bi ovaj vrlo atraktivan ljetni filmski projekt trebao postati nadopuna redovitom kinorepertoaru, a istovremeno je cilj obogatiti i turističku ponudu Karlovca te sadržaj samog kupališta. Tako je u planu da već sljedećeg ljeta projekt traje još dulje.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest