Saniran krov u M. Vrhovca, uskoro kreću radovi na krovu u M. Marulića

Saniran krov u M. Vrhovca, uskoro kreću radovi na krovu u M.
Marulića

Za koji dan na Maksimilijana Vrhovca 21 bit će saniran ravni krov. Naime, pri kraju su radovi na sanaciji hidroizolacije ravnog krova. Izvođač radova je tvrtka G.R.B. iz Karlovca, a vrijednost izvedenih radova je 72.600,00 kn, uz napomenu kako je jamstvo na izvedene radove 10 godina.

U realizaciji ovog posla ostvarena je vrlo dobra suradnja između INKASATORA kao upravitelja, i predstavnice suvlasnika u Maksimilijana Vrhovca 21, gđe Ruže Pleš.

Ovih dana potpisan je i ugovor za sanaciju kosog krova na zgradi Marka Marulića 6 i 6 a. Ukupno će biti sanirano 510 kvadrata kosog krova. Konkretno, riječ je o sljedećim radovima: demontaži postojećeg pokrova, demontaži starih letava, izravnanju krovne plohe, dobavi i postavi novih letvi, te pokrivanju novim crijepom. Također, bit će napravljena i djelomična izmjena dotrajale drvene nosive građe, te sanacija dimnjaka i dimnjačkih kapa.

Ukupna investicija za navedene radove iznosi 143.000,00 kn, a suvlasnici iz M. Marulića 6 financijsku su konstrukciju za radove na svojem dijelu krova djelomično zatvorili i kreditnim sredstvima uz povoljnu kamatu od 5,5 % temeljem ugovora INKASATORA d.o.o. i Privredne banke Zagreb.

Radovi će započeti kad to budu dopuštali vremenski uvjeti, a realizirat će ih Limarsko krovopokrivački obrt “Brodarić” iz Karlovca.

U pripremi ovih radova posebno ističemo angažman predstavnika suvlasnika Vojina Kokira (M. Marulića 6) i g. Nenada Grgurića (M. Marulića 6a).

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest