Karlovačko Korner: Odličan mladi bend kao najava navijačke fešte

Karlovačko Korner: Odličan mladi bend kao najava navijačke fešte

Nakon bučno i veselo proslavljene pobjede nad Irskom, Karlovčani će i danas u brojnim kafićima i na terasama zajednički gledati novu utakmicu naše reprezentacije, ovog puta protiv Italije. Središnja fešta je u Karlovačko Korneru na Foginovom, gdje će navijačku atmosferu zagrijati izvrsni mladi zagrebački rock bend Spremište, koji smo mogli čuti i na ovogodišnjoj Hermetici.

Program počinje već oko 16 sati, a kulminacija je, naravno, u 18 sati, kada će na travnjak stadiona u Poznanu istrčati nogometaši Hrvatske i Italije, koja nas, podsjetimo, još nikada nije pobijedila!

Osim u Karlovcu na Foginovom i u Zagrebu na Jarunu, gdje će navijačke fešte biti organizirane uz sve utakmice hrvatske reprezentacije, današnji ogled s Talijanima u Karlovačko Korneru moći će gledati i Splićani (na starom Hajdukovom placu) i Zadrani (na parkingu ispred dvorane Jazine). Za posljednju utakmicu u skupini, u ponedjeljak protiv Španjolske, za feštu se osim Karlovčana i Zagrepčana već sada spremaju u Slavonskom Brodu i Rijeci.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest