Pohvale ne prestaju: Downcast Art na INmusic festivalu 28. lipnja

Pohvale ne prestaju: Downcast Art na INmusic festivalu 28. lipnja

Nakon nekoliko uspješnih nastupa u Karlovcu i Zagrebu, te iznimno pohvalnih kritika u inozemnom tisku, mladi karlovački sympho metal bend Downcast Art dobio je još jednu lijepu počast uvrštavanjem u lineup najvećeg hrvatskog rock festivala INmusic, koji će se ove godine održati od 28. do 30. travnja na Jarunu.

Sam spisak izvođača za 28. lipnja, kada će na pozornici zasvirati i Karlovčani, dovoljno govori o veličini festivala – tu su superpopularni Gorillaz Sound System, dobitnik Brit Awarda za 2011. godinu Plan B, nova islandska poslastica Human Woman, frenetični danski dvojac koji proglašavaju jednim od trenutačno najatraktivnijih europskih live bendova Reptile Youth, francuski funk/hip hop crossover s velemajstorskim klavijaturama General Elektriks…a s hrvatske mlade scene vinkovačke Punčke te zagrebački Markiz, Boom Pacha Boom te Spremište, koje su Karlovčani ove godine mogli čuti već dva puta (na Hermetici i Foginovom), što pokazuje da je i naš grad trenutačno, prvenstveno kroz Hermetiku i KAbinu “IN” kada je u pitanju mlada hrvatska glazbena scena.

Idete li na INmusic, u četvrtak 28. lipnja vrijedi doći malo ranije i u 17.30 uživati u nastupu odličnog mladog karlovačkog benda.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest