Večeras 18. Županijski susret plesnih skupina u Domu OS RH Zrinski

Večeras 18. Županijski susret plesnih skupina u Domu OS RH Zrinski

Ljubitelji plesa večeras mogu uživati u još jednoj lijepoj plesnoj manifestaciji. ZOAKD Karlovac i ZAKUD Karlovačke županije domaćini su 18. Susreta plesnih ansambala Karlovačke županije, koji će se održati u Domu OS RH Zrinski s početkom u 18 sati. To je ujedno i posljednja natjecateljska županijska smotra u ovoj sezoni.

Ulaz je za sve zainteresirane slobodan, a imat će što vidjeti – pravi mali presjek rada u plesnoj umjetnosti, od vrhunskih ansambala kojima se Karlovac može pohvaliti i na svjetskoj razini poput F.R.E.E. D.A.N.C.E. centra Melite Spahić-Bezjak ili Studija 23, pa do čistog amaterizma i ljubavi prema plesu u školskim plesnim skupinama. Šteta je tek što drugi gradovi zasad vrlo slabo prate primjer Karlovca u kojem je ples sve popularniji i rašireniji – od osam sudionika sedam je iz grada na četiri rijeke, svoje predstavnike imat će tek još Duga Resa.

S ukupno 21 plesnom točkom publici će se predstaviti: Plesni centar Studio 23, Centar za plesnu i izvedbenu umjetnost F.R.E.E. D.A.N.C.E., Plesni klub Tango, Udruga za promicanje kulture orijentalnog plesa Tiama, plesne skupine OŠ Dragojle Jarnević, Učeničkog doma i Doma za djecu Vladimir Nazor, svi iz Karlovca, te plesna skupina Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest