Svjetski hit trend – Druga karlovačka Pecha Kucha večeras u 21.21

Svjetski hit trend – Druga karlovačka Pecha Kucha večeras u 21.21

Večeras se na karlovačkoj promenadi, točnije kod cvjetnjaka (nekadašnjeg vodoskoka) na “križanju” šetališta, održava druga karlovačka Pecha Kucha, s početkom u 21.21. Predstavit će se desetak prezentera iz Karlovca i Rijeke. Ova manifestacija trebala se održati još prošlog tjedna, no odgođena je zbog kiše, koja, nadamo se, večeras ipak neće ponovno pokvariti program.

Karlovac je, uz Zagreb i Rijeku, jedan od samo tri hrvatska grada koji organizira Pecha Kucha Night, jedan od najnovijih i najmodernijih svjetskih trendova prezentacije. Pecha Kucha je brz i zanimljiv način prezentiranja najrazličitijih ideja iz bilo kojeg područja života, od poslovnih ideja, preko znanstvenih istraživanja do umjetnosti – svaki autor prezentaciju mora obaviti putem 20 slajdova koji se prikazuju u trajanju od po 20 sekundi za svaki slajd. Ovaj moderan i atraktivan način prezentacije osmišljen je u Tokiju 2003. godine, od kuda se proširio svijetom i postao novi globalni fenomen.

Pecha Kucha Night prezentacije održavaju se danas u 537 gradova svijeta, a sve se pomno prati na zajedničkoj web stranici, nakon čega mnoge održane prezentacije postaju dostupne svima, upravo putem interneta.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest