Bespovratna novčana sredstva za projekte mladih poduzetnika

Bespovratna novčana sredstva za projekte mladih poduzetnika

Do 31. kolovoza primat će se prijave mladih poduzetnika početnika na Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje projekata. Potpore se dijele u okviru Programa razvoja malog i srednjeg poduzetništva, a ukupno je na raspolaganju 100.000 kuna.

Korisnici potpore mogu biti subjekti malog gospodarstva: trgovačka društva, obrti i zadruge definirani Zakonom o poticanju razvoja malog gospodarstva (Narodne novine 29/2002 i 63/2007) u vlasništvu mladih poduzetnika početnika (do 30 godina starosti i registriranih nakon 1. 1. 2011. godine), koji imaju sjedište i ulažu u projekt na području Grada Karlovca, imaju najmanje jednog zaposlenog na neodređeno vrijeme, posluju najmanje jedan mjesec prije objave Javnog poziva, imaju upis novog obrta s početkom rada, imaju podmirene obveze prema Gradu Karlovcu i tvrtkama u vlasništvu Grada Karlovca te imaju podmirene sve obveze prema zaposlenicima.

Zahtjevi za dodjelu potpore podnose se na obrascu MPP2012, uz priloženu traženu dokumentaciju. Podnositelj može predati samo jedan poziv, i to poštom ili osobno u Pisarnici Grada Karlovca, u zatvorenoj omotnici na adresu: Grad Karlovac, “Prijava na Javni poziv – sufinanciranje mladih poduzetnika početnika u 2012. godini”, Ulica Ivana Banjavčića 9, 47000 Karlovac.

Više o uvjetima poziva možete pročitati na ovom linku.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest