U prevrtanju traktora stradao 24-godišnjak, na A-1 ozlijeđena obitelj iz Albanije

U prevrtanju traktora stradao 24-godišnjak, na A-1 ozlijeđena
obitelj iz Albanije

Jučerašnji dan na karlovačkim cestama obilježile su dvije prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđeno troje ljudi a troje maloljetne djece lakše. U Siči kod Barilovića, 24-godišnjak je nastradao u prevrtanju traktora. Kako javlja policija, oko 13 sati 44-godišnjak iz Barilovića prebrzo je vozio traktor. Zbog neprilagođene brzine u jednom trenutku dolazi do zanošenja priključnog vozila i njegovog prevrtanja.

Tom prilikom iz priključnog vozila na kolnik je ispao 24-godišnjak s područja Barilovića koji je zadobio teške tjelesne ozljede opasne po život. Protiv vozača će biti proslijeđena kaznena prijava.

U jutarnjim satima na 79 kilometru autoceste A-a dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđena 30-godišnja državljanka Albanije. Vozila je automobil te u jednom trenutku prilikom prestrojavanja u drugu kolničku traku udarila u metalnu zaštitnu ogradu.. Došlo je do prevrtanja vozila pri kojem je 43-godišnji putnik, suprug Albanke također teško ozlijeđen, a troje maloljetne djece, od četiri do osam godina je lakše ozlijeđeno. Protiv vozačice će biti proslijeđena kaznena prijava.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest