Uz valcer 433 para u srcu Zvijezde započela proslava karlovačkog rođendana

Uz valcer 433 para u srcu Zvijezde započela proslava karlovačkog
rođendana

Zvuci valcera i 433 plesna para, većinom naravno Karlovčana, ali i gostiju iz Zagreba i drugih hrvatskih gradova, kao i inozemstva (turisti te sudionici Međunarodnog festivala folklora i volonterskog kampa), označili su početak velikog slavlja na Starom placu, kojim Karlovac i ove godine na lijep i skladan način slavi svoj rođendan.

Osim valcera, Karlovčani su zaplesali i uz “Vjeruj u ljubav” Olivera Dragojevića te dvije meksičke pjesme u izvedbi folklorne mariachi skupine Estampos del Mexico.

Na središnjem gradskom trgu okupilo se nekoliko tisuća ljudi koji u dobrom raspoloženju nastavljaju feštu do kasno u noć, a nije kasno da se priključite želite li biti dio velikog karlovačkog rođendanskog slavlja.

Upravo je u tijeku izbor najbolje torte i podjela slastica okupljenima, koji mogu kušati i studentsko pivo i sir škripavac, te delicije Udruge kuhara. Trenutno sviraju The Chocolate Nipples, oko 21.30 uslijedit će premijerna izvedba nove predstave sjajnog Kazališta sjena, a u 22 sata počinje rock koncert Psihomodo Popa.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest