Brojna kulturna događanja na 8. Tjednu kulture na Placu u Metlici

Brojna kulturna događanja na 8. Tjednu kulture na Placu u Metlici

Nakon bogatog programa obilježavanja Dana grada u Karlovcu, brojni Karlovčani su zasigurno naviknuli na brojna događanja. Za one koji žele nastaviti ljeto u ovom društvenom tempu, predlažemo da se upute u obližnju Metliku u susjednoj Sloveniji. S one strane granice počinje tradicionalni, 8. Tjedan kulture na placu, na adresi Partizanski trg i traje od 16. do 22. srpnja.

Kako javljaju organizatori iz KUD-a Plac, ukupno 168 sati čiste kulture na besplatnom festivalu i bogat program sigurno neće nikoga razočarati, posebno jer je projekt TNP prošle godine dobio najveće državno priznanje za doseg u području popularizacije rada mladih.

Održavat će se kreativne radionice, od analogne i digitalne fotografije, eksperimentalnog filma, street arta, radionice kuhanja, slobodnog plesa, sitotiska, DJ-anja, ilustracije, baleta. Večernji program će, kažu organizatori, obogatiti izvođači iz Francuske, Hrvatske i Slovenije. Na festivalu će nastupiti i sve bolji i poznatiji karlovačko – dugoreški bend Udriground.

Plesno društvo Krokar, Improleptika, Muff (Si), Melodrom (Si), Savana (Si), Manouche (Si), Joke (Fr), Udriground (Hr), Gušti (Si), Izbrani (Si), Elemental (Hr), DJ Zeds – Mashup Set in Roots In Session – Shishmish Set.

Ulaz je besplatan. Više informacija na www.kudplac.si. RADIO NAJAVA…

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest