Uz Dane piva ove godine i prigodna izložba o povijesti pivarstva u Karlovcu

Uz Dane piva ove godine i prigodna izložba o povijesti pivarstva u
Karlovcu

Karlovački dani piva, tradicionalni pivski festival koji će se održati od 24. kolovoza do 2. rujna, ove će godine imati i jednu posebnost. Naime, povodom obilježavanja 40. godišnjice od osnutka Turističkog društva Karlovac, TZ grada Karlovca priprema izložbu vezanu uz bogatu povijest pivarstva u gradu na četiri rijeke.

Za tu namjenu, pozivaju se svi zainteresirani građani da privremeno ustupe predmete koji se odnose na stoljetnu tradiciju pivarstva u gradu Karlovcu. Prikupljaju se razni predmeti, npr. podmetači, zastavice, slike, krigle i čaše, stolnjaci, značke, plakati, letci, fotografije, boce i sl. Predmeti se mogu dostaviti u Turističku zajednicu grada Karlovca, Petra Zrinskog 3, u periodu od  četvrtka 12. srpnja do petka 27. srpnja svakim radnim danom.

Kako kažu u TZ, s vlasnicima predmeta (eksponata) potpisat će se revers te će nakon zatvaranja izložbe isti biti vraćeni vlasnicima. Izložba će biti otvorena do 15. rujna 2012. godine.

Usporedo s javnim pozivom građanima za izložbu, Grad Karlovac je objavio i javni poziv ugostiteljima i vlasnicima uslužnih obrta za zakup površine na 26. Karlovačkim danima piva.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest