Školski praznici u Top – termama u Topuskom – zašto ne?

Školski praznici u Top – termama u Topuskom – zašto ne?

Malo je mjesta gdje Vaše dijete, nakon iscrpljujuće školske godine, može cijeloga dana uživati u svemu onome o čemu je na dosadnim satovima matematike samo maštalo. Za herojski trud u borbi za ocjene, za sva strahovanja, za sve neuspjele ispričnice i uspješna prepisivanja, nagradite ga kupanjem na otvorenim bazenima Top – Termi.

U pet bazena, za sve uzraste, sa čistom termalmom vodom i pod budnim okom spasilaca, može se uživati do neslućenih granica a besplatni veliki tobogan u čijim žljebovima zastaje dah, prava je avantura za svakog tko je mlad ili se tako osjeća.

Ipak, nije kupanje jedino što Top – Terme ljeti čini privlačnim za mlade. Nogomet i odbojka na pijesku, stolni tenis, boćanje, kuglanje i mini golf, aktivnosti su koje se upražnjavaju između dva kupanja, a sportski djelatnici dežurni na bazenima uvijek su tu da upute i pomognu.

Ljeto će, kao i uvijek, brzo proletjeti. Školska zvona najavit će nove školske dane, ali u ušima Vašeg školarca koji je dio ljeta proveo u Top – Termama, dugo će zvoniti uspomene iz Topuskog.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest